Over ons

Over de Boldiek

Boerderij de Boldiek is van oorsprong een boeren bedrijf gelegen in de Achterhoek temidden van een groot natuurgebied in de regio van Halle. In deze bosrijke omgeving bevinden zich diverse ruiterpaden, fietsroutes en wandelroutes.

Naast het boeren bedrijf bieden wij diverse arrangementen aan voor particulieren en bedrijven, zowel bij ons in één van onze ruimtes, buiten op ons terras of op een door u gekozen locatie.

In overleg zijn er veel activiteiten mogelijk, zoals verjaardagen, jubilea, vergaderingen, teamuitjes, eventueel begeleid met eten in de vorm van een buffet of shared-dining. Daarnaast bieden wij diverse activiteiten aan zoals vogelschieten, klootschieten en spelshows. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Via onze home pagina kunt u uw eigen feest samenstellen en aankleden door middel van het doorlopen van de verschillende stappen. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons aan de Boldijk zodat we de mogelijkheden met u doornemen onder het genot van een kopje koffie.

Naast bovengenoemde activiteiten bent u op zaterdag en zondag tussen 10:00 en 18:00 welkom op ons zonnige terras. Begin uw wandeling op het Boelekeerlspad met een kopje koffie met gebak of sluit de wandeling af met een lekkere lunch of borrel. Wij hebben een uitgebreide lunchkaart met onder andere warme- en koude dranken en gerechten waaronder soep, broodjes en borrelplanken. Op ons terrein, waar het Boelekeerlspad start, beschikken wij over een ruime parkeerplaats en speelterrein voor kinderen. Vanaf 1 april is ons terras tevens op vrijdag geopend tussen 10:00 en 18:00. Bij slecht weer kan er uiteraard binnen in één van onze ruimtes genoten worden van koffie met gebak, lunch en borrel.

Over ons

Wij, 3 broers en 2 zussen met allen een passie voor horeca zijn de gezichten achter de Boldiek. 

De Deale

Er is een zaal die ruimte biedt aan maximaal 150 personen ‘’De Deale’’. De ruimte kan naar wens ingericht worden voor grote en kleine gezelschappen. Wij beschikken over een uitstekende keuken waar onze producten verwerkt worden. Catering op uw locatie is ook mogelijk, compleet met barbecue, braadpan, koelwagen en consumpties. Wij kunnen dit verzorgen vanaf 15 tot 500 personen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem geheel vrijblijvend contact op!