Teamuitjes

Teamuitjes

Welkom bij onze teamuitjes! Wij bieden een breed scala aan activiteiten die perfect zijn voor teambuilding. Of het nou gaat om een uitje met de voetbal, een buurtfeest, een vrijgezellendag of een uitje met collega’s, wij kunnen voor iedere groep, groot of klein, een passende invulling bieden.

Tijd voor een kwartaalbijeenkomst, personeelsborrel of themafeest? Ook dan ben je bij Boldiek aan het juiste adres.

Onze locaties zijn goed bereikbaar en bieden voldoende parkeergelegenheid.
Wacht niet langer en boek vandaag nog een van onze teamuitjes! Neem contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken. We kijken ernaar uit om uw team te ontvangen en een onvergetelijke ervaring te bieden.

Wij bieden onder andere de volgende activiteiten aan:

  • Vogelschieten (zowel binnen op een schietsimulatie als buiten op een houten vogel)
  • Ik Hou van Holland spelshow
  • Klootschieten
  • Workshop Verf Smijten
  • Fladderschieten

Daarnaast zijn er nog talloze andere opties wat betreft activiteiten mogelijk zowel buiten als binnen.

Red ow d’r met-pakket!

Naast onze bediende BBQ, Buffet en avondfeest arrangementen (te vinden op de site onder arrangementen) hebben we een speciaal arrangement voor teamuitjes, het ”Red ow d’r met-pakket”. Bij aankomst staat er bij ons op het terrein onder de berg een gevulde koelkast klaar met diverse bieren, frisdranken en wijnen waar tegen een all-in tarief de hele middag/ avond zelf bediend mag worden. Daarnaast kan er een lekker stukje vlees gebakken worden op de Broadpanne en zijn er diverse salades, rauwkost, vers fruit en brood met dips om van te genieten. Meer informatie? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!