Archieven: Services

Home » Services
Teamuitjes
Service
0
0

Teamuitjes

Met uw muziekvereniging, voetbalteam, volleybalteam of andere groep kunt u bij ons terecht om een gezellige dag met leuke activiteiten te beleven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heerlijke barbecue met eerlijk Achterhoeks vlees! Benieuwd naar de mogelijkheden of kunnen wij u helpen bij het organiseren van uw teamuitje? Informeer vrijblijvend. Naast uw uitje met bijvoorbeeld...

Wandel- en fietsarrangementen
Service
0
0

Wandel- en fietsarrangementen

De Boldiek is het startpunt van diverse wandelroutes en fietsroutes, waaronder het Boelekeerlspad. Heeft u voor of na uw wandeling of fietstocht zin in een kopje koffie met appelgebak, iets te drinken of een lunch? Dan kunt u bij ons op reservering terecht. De reguliere openingstijden van ons terras zijn doorgaans van april tot en...

Cateringen
Service
0
0

Cateringen

Iets te vieren? Wij verzorgen cateringen vanaf 15 personen bij ons op de Boldiek of bij u op locatie.Van warm en koud buffet tot BBQ met dranken en koelwagen, wij staan voor u klaar.Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer vrijblijvend! Naast catering bieden we ook verschillende andere diensten aan.

Bruiloften
Service
0
0

Bruiloften

Bent u van plan om te trouwen in de Achterhoek? Wij helpen u graag om samen met u de mooiste dag van uw leven te gaan beleven. Een Achterhoekse bruiloft compleet verzorgd met diner? Wij verzorgen het graag! Naast uw trouwfeest bieden we ook verschillende andere diensten aan.

Bijeenkomsten & vergaderingen
Service
0
0

Bijeenkomsten & vergaderingen

Laat de rust en ruimte van onze unieke locatie u inspireren! Vergaderlocatie, teambuilding, brainstormen of werksessies in de Achterhoek? Onze zaal kan hiervoor inclusief lunch of catering en consumpties gereserveerd worden. Desgewenst kunt u gebruik maken van onze beeld- en geluid apparatuur. Naast bijeenkomsten en vergaderingen bieden we ook verschillende andere diensten aan.